mörkrädd

Igår spenderade jag kvällen och natten hemma hos bästa vännen. Jag har ingen aning om hur klockan kan gå så vansinnigt fort varje gång jag är där, men helt plötsligt var klockan fyra på natten och det var dags för mig att gå hem. Även fast jag pratade med Helene i telefon samtidigt som jag gick så höll jag på att kissa ner mig eftersom det var kolsvart överallt. Jag, som till och med är rädd när det är släckt här hemma, hatar verkligen mörkret. Hur som helst så var det en trevlig kväll/natt och jag kom lyckligtvis hem helskinnad.

 

 

Idag har jag läst (fick två böcker av mami igår) och ätit. Det kan säkert låta som om det var en väldigt tråkig dag och även om jag hade planerat någonting helt annat egentligen så tycker jag faktiskt om att bara sitta för mig själv och läsa. Jag har alltid älskat att hoppa in i en värld som inte är min egen.


curry nam nam

När jag vaknade så slängde jag på mig kläderna snabbt och traskade hem till Amanda. Några timmar senare var vi på väg till Örebro för att äta lunch med några fina brudar. Jag åt bakad potatis med kycklingcurry, som vanligt, och njöt av varje tugga! Just nu försöker jag få tag på min bästa vän som tycks vara spårlöst försvunnen, men förhoppningsvis hör hon av sig snart och säger åt mig att komma dit! I need some Jossan-time!


Long time no see

Idag kom Jennie och hälsade på i min lilla stad. Det var lite över två månader vi sågs sist, eftersom hon har spenderat en längre tid i Irland, så det var underbart att få se hennes söta, lilla tryne igen! Vi åt pizza (andra dagen i rad för mig. Duktigt Nina..), promenerade, pratade, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt. Det känns superbra att ha henne hemma igen så jag hoppas att hon stannar ett bra tag till :D


Jag och Jennie!


Fixa och dona

Idag har jag minsann varit händig då hela dagen har spenderats med att hamra, skruva, spika och mäta. Det har faktiskt varit roligt att ha någonting att göra, dels för att jag hatar att bara gå hemma och dels för att jag inte hunnit tänka på att jag är så trött. Jag somnade klockan 6 imorse och gick upp 4,5 timmar senare så nu, när jag slappnar av, känner jag mig helt död.

Egentligen känner jag mig sur idag, då jag prövade hur min lilla teori fungerade i praktiken. Och jag hade hoppats på ett misslyckande. Men nu står det ganska klart - om jag inte envist hör av mig hela tiden tappas kontakten och det blir inga "möten". Dock ska jag försöka att fokusera på det roliga som händer denna vecka, snart gå och lägga mig - och förhoppningsvis glömma allting om sura miner och besvikelser!

Hittade denna, mycket nya, bild på mami&mig!


Desperat och beroende

Det finns inga mer avsnitt av One tree hill ute. Jag är kolossalt bitter.



Arg tjej...


Earth hour!

Imorse när jag gick ner såg jag att mamma köpt en liten överraskning bestående av en tidning (Illustrerad vetenskap) och en stor påse full med naturgodis! Dagen har alltså bestått av att läsning och ätning. Två perfekta sysselsättningar med andra ord, så thanks mami; du vet vad jag vill ha!!

 

Just nu sitter jag i mörkret och skriver, eftersom det är Earth Hour. Helt mörkt är det dock inte, eftersom jag har tänt massa levande ljus. Tycker att Earth Hour är ett fint påfund och jag hoppas att det är många som har släckt sina lampor vid det här laget. Det är trots allt bara en enda timme, och jag tycker att det är viktigt att visa respekt gentemot den planet som vi bor på. Så heja E.H (lät lite coolt att ge det ett smeknamn sådär..)!

Nu är det dags för fredagsmys

Det känns inte som om det är fredag idag. Kanske för att jag inte har någonting planerat och för att det verkar bli en ganska tråkig dag. Någonting positivt är i alla fall att solen skiner. Och att jag och min älskling har varit tillsammans i 21 månader idag!!!

Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går!


Mys med Mys

Igår ringde Mysan och berättade att hon var hemma i Örebro en snabbis, så idag fick jag äntligen träffa henne. Hon, jag, Amanda, Linnea och min älskling möttes upp i stan och satte oss ner för att hinna snacka en stund innan My & Linnea skulle dra vidare. Det känns ganska tråkigt att några av mina vänner bor så långt bort, men å andra sidan uppskattar jag telefoner och internet desto mer! Dessutom har jag min bästa vän, Amanda och snart också Jennie nära mig. Det gäller att vårda sina relationer minsann!


Jag och My när vi var små, Satin-älskande artonåringar!


vårkänslor!

Jag och min älskling kan vara världens nördigaste par. Vi har ansiktsmask båda två, men orkar inte tvätta bort dom eftersom vi spelar DS/tittar på tv/sitter vid datorn. Kan hända att vi är en aning lata också, men till vårat försvar kan jag tala om att vi faktiskt har tagit en promenad varje dag som vi har spenderat tillsammans. Dagens var dock den bästa hittills, då det var varmt och soligt utomhus! Sedan har vi passat på att träffa bästa Jossan och hennes Alicia, och Amandapandan!

Min pluttis.


"mina fina" säger Nina

Jag har spenderat dagen med min älskling eftersom hon följde med mig hem efter krogen inatt. Just nu ligger hon i sängen och spelar DS + pratar med min katt.
Helene: Nu ska jag och Mirre spela.
Jag: Mhm
Helene: Visst Mirre?
(Mirre sover..)
Helene: Ja vad bra!

Mina två älsklingar.


Nog för att jag alltid pratar med min katt, men det är ändå mycket underhållande att höra när någon annan gör det!
På tal om annat: idag har vi promenerat, hälsat på hos Jossan, ätit, pysslat och myst. En bra och lugn lördag alltså. Och morgondagen blir nog ungefär likadan.



party like a rockstar

Jag skulle mycket väl kunna leva mitt liv i min morgonrock. Jag bär den dag som natt, och den är det skönaste klädesvalet. Always. Om några timmar måste jag dock byta om - hur mycket det än tar emot. Fröken nykterist (som jag omedvetet varit under en längre period) ska sätta på sig sina high heels och gå ut ikväll. Dock måste jag säga att mina fem veckor i Magaluf gjorde att jag har ganska låga förväntningar på en liten håla som Örebro. Men å andra sidan - vi har lyckats att ha roligt där många gånger ändå. Det blir vad man gör det till!

Bild från studenten.


pusselbit

Igår: Heldag med bästis - Örebro, äta på La Baguette, gosa med hennes plutta, spela Wii, prata, skratta, sova.
Idag: Heldag med bästis - solning på balkongen, gosa med hennes plutta, gosa lite mer mer och mer, prata, skratta, gå hem. Kan också tillägga att denna dag nog inte kunde ha börjat på ett bättre sätt. Anledning 1: Jag var hemma hos Jossan. Anledning 2: Det första jag gjorde imorse var att ta upp Alicia ur hennes säng och pussa på henne.

Kortfattat: Underbar dag/kväll/natt/dag/kväll. Min bästa vän är bäst i världen och min guddotter är mysigast i världen. Lucky me!

Vackra Jossan med vackra Alicia


Poppisar och Brooke Davis

Smörpopcorn. Super Mario på DS. One tree hill. Det är vad min kväll har bestått av, och det sistnämnda av dessa tre står för hur natten ska fortsätta. (Jag kommer att vara död imorgon när jag ska gå upp..).




Bild 1: Killen som ligger i min säng just nu
Bild 2: Moi

A date with the Panda

Igår var Amanda här hela dagen, kvällen och halva natten. Vi tittade på film, åt pizza i en överhettad pizzeria, tittade på en till film och pratade. Och som den gentlekvinna jag är så följde jag henne en bit när hon skulle hem också. Idag ska jag nog bara vara hemma och sitta klistrad framför One tree hill. Jag är så sinnessjukt trött att jag skulle kunna somna på datorn just nu. Har ingen aning om varför, men jag är verkligen trött!

Amanda och jag! Fina tjejer!


I wish..

Det hade varit trevligt om man hade fötts med samma styrka och motivation som till exempel Barack Obama eller Albert Einstein. Nästan lika trevligt hade det varit om man hade fått samma utseende som Angelina Jolie, Megan Fox eller möjligtvis Sophia Bush. Eller varför inte Tyra Banks kropp, ansikte och hudfärg?!
Jag har nämligen spenderat dagen med att försöka komma fram till vad jag vill göra med mitt liv. Och det har inte gått särskilt bra. MEN jag ger upp inte upp hoppet, för någonting ska jag minsann bli! Det där med utseendet vore bara en extra bonus.



heart

Igår spenderade jag hela dagen hos min bästa vän och hennes plutta. Timmarna gick fort och när jag skulle bege mig hemåt hade det gått tretton stycken av dom. Och det konstiga är att jag lika gärna kunde ha stannat tretton till. Vi gjorde ingenting och allting. Pratade om det förlutna, om nuet och om framtiden. Vi skrattade tills vi trodde att vi skulle dö. Vi turades om att pussa på lilla Alicia. Och vi bara var. Så som vi alltid bara är. Och när jag gick hem hade jag samma värme i kroppen som man har när man är nykär - för hon får mig att må bra och älska livet. Utan henne hade allting varit bra mycket mörkare än det är nu. Dock kan jag tillägga, för att inte oroa min flickvän, att jag inte är kär. Det är bara det att hon har fått mycket av min kärlek!
Och idag fick jag besök av de två igen. Klockan tickade på snabbt som vanligt och det kändes tomt och ensamt när dom gick härifrån.



Bild 1: Väldigt gammal bild på mig och bästis
Bild 2: Jag och finaste Alicia

hemma igen

Nu är jag hemma efter några mysiga dagar hos älskligen. Jag saknar henne, och hennes Wii. Det blev ganska tydligt att jag utvecklat något slags beroende för Super Mario, men som tur var fick jag låna med hennes Nintendo DS hem - även om jag hellre skulle ha tagit med Wii:et.

I skrivande stund sitter jag vid mitt skrivbord, som är fullt av alla fina födelsedagskort jag fick när jag fyllde 20. Blev lite varm i själen när jag satte mig här; jag har så många bra människor runt om kring mig. Nu: dags för lite rotande i skafferiet!!


God is a DJ

Jag gillar att vara tillsammans med en DJ. Det är inte alla som är VIP varje dag/kväll/natt. Sweet.


Super Mario och SuperNina

Vi gick till apoteket för att hämta ut medicin till mig, och när vi var hemma igen såg vi att Helene att fått en avi - så då var det bara att vända i dörren och traska iväg igen; denna gång till posten. Med andra ord har det blivit mycket promenerade idag. Dock är det en positiv sak - då det har blivit ännu mer nördande framför Helenes nya Wii. Även om jag dör hela tiden måste jag säga att jag har fastnat för Super Mario. Som tur var har min älskling en stor dos av tålamod, och lätt för att berömma. Tålamodet är bra för hennes skull och berömmet för mitt; alla som känner mig vet att jag har lätt att slänga saker i väggen, och jag lugnar faktiskt ner mig när hon tappert försöker intala mig att jag är duktig ändå. Trots dödsfallen.




lovelove

Igår när jag satt i Örebro och väntade på att tåget skulle rulla vidare fick jag ett sms som gjorde att jag log resten av resans gång. Lilla pluttan hade tydligen skrattat för första gången, och flera gånger dessutom. Jag längtar verkligen tills jag får höra det själv också!
Nu ligger jag i Helenes säng. Eftersom hon är sjuk och jag är allmänt hängig så har vi bara tagit det lugnt idag. Imorgon ska jag dock tvinga (!) med henne ut på en promenad - även om det innebär att jag måste släpa henne i öronen hela vägen. Hon är för övrigt på toa, så jag tar chansen att leta igenom hennes bilder för att ha några fina att ladda upp här :D



Bild 1: Liten Helene
Bild 2: Jag och älskling
Bild 3: Våra ringar (bild tagen av Helene, så klart!)
Bild 4: Mitt hjärta när hon hade långt hår

honey I'm home

Jag gick upp för en timme sedan för att hinna äta en ordentlig frukost och städa innan jag åker iväg. Idag ska jag hem till min älskling för att spendera en obestämd tid där. Kan också upplysa er om att det ser ut som om jag har kissat ner hela min säng. Inatt kom jag nämligen på den briljanta (?) idén att jag skulle ta med soppan till sängen, så att jag kunde ligga ner och läsa - samtidigt som jag surplade i mig soppa. Det fungerade inte särskilt bra, som ni kanske förstår.. Jag undrar nästan om min hjärna stängs ner under korta perioder eftersom jag gör så extremt ogenomtänkta saker ibland.



soup!

Sovit, ätit soppa, sovit, ätit soppa. Det positiva: soppan var riktigt god!



Jag och mina glasögon som jag envisas med att ha mer sällan än jag borde.


company

Jag försöker att inte skriva om jag inte har någonting positivt att säga, och det är därför det har varit lite tomt de senaste dagarna. Idag har jag i alla fall haft väldigt mysigt - bästa vännen och hennes lillplutta har nämligen varit här. Och när man har dom som sällskap kan man inte vara annat än glad!



Finaste tjejerna!

RSS 2.0