Anna Alicia Helene Persson

Igår var det jättefint väder och jag var på ett jättefint dop. Alicia var jättesöt och hennes mamma var jättefin. Jag fick ett jättefint brev (som vittnar om att jag är gudmor!) och fikat var jättegott. Jag gick dit med min jättesnygga flickvän och gick därifrån jättejättejättestolt (eftersom min guddotter är något alldeles extra). Med andra ord: det var en jättebra söndag.



Helene agerade fotograf, så bilder kommer så småningom. Be patient.

man down

Mitt liv ändrade skepnad så snabbt att jag knappt hängde med. Jag gick från att vara en arbetslös nattuggla till att behöva ställa klockan på 05:någonting för att hinna till jobbet, och även om det bara har gått några dagar är jag helt slut. Det är inget drömjobb och jag är så pass lat att jag, till viss del, trivdes med att gå hemma, men det känns givetvis skönt att känna att man bidrar med någonting. Dessutom är pengarna en stor drivkraft - så klart!
NU är det dock helg och jag ska umgås väldigt mycket med min säng, även om jag motvilligt (skojar bara med er, sötnosar) lämnar lite plats till min flickvän, några vänner och ett dop. Det känns välbehövligt, både att sova och att få umgås, och jag har inga problem med att minnas varför jag älskade helger så mycket förut!

RSS 2.0